Legging, sliping og behandling av industriparkett

Industriparkett er kjent for sin slitestyrke og estetikk, og vi i Gulvtech Prosjekt AS er eksperter på legging, sliping og behandling av dette robuste gulvet. Her er en detaljert oversikt over vår prosess:

1. Legging av industriparkett

Vi starter med å legge industriparketten, som innebærer nøye plassering og festing av hver bit for å sikre en solid og jevn overflate.

2. Sliping

Etter legging, sliper vi gulvet for å oppnå en jevn og glatt overflate. Dette inkluderer helsparkling for å fylle eventuelle ujevnheter og skape et perfekt grunnlag for etterbehandling.

3. Ferdig behandlet

Til slutt behandles gulvet med lakk for å beskytte treverket og gi det en flott finish. Den lakkede overflaten sørger for langvarig holdbarhet og et estetisk tiltalende utseende.

Langvarig kvalitet og rådgivning

Vi sørger for at ditt nye industriparkettgulv får optimal behandling og holdbarhet. Vår lange erfaring gir oss innsikt i å møte og løse en rekke utfordringer. Vi tilbyr også rådgivning for å hjelpe deg med å velge riktig løsning for ditt gulv.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi er her for å hjelpe deg med alle dine gulvbehov.

Les mer om legging

Gratis befaring

Kontakt oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmegulv.