Støvfri gulvsliping

Gulvsliping og parkettsliping trenger ikke å støve. Hos Gulvtech har vi utført støvfri gulvsliping siden 1990-tallet, noe som har vært til stor glede for våre kunder som slipper helseskadelig støv. Vi kombinerer støvfri sliping med de nyeste og beste produktene for etterbehandling, noe som gir deg som kunde det beste resultatet.

Ved å velge oss til å slipe gulvene dine, unngår du problemer som bølger, slipespor og ujevne kanter. Vi har et showroom hvor du kan se hvordan forskjellige lakker og oljer påvirker sluttresultatet. Dette hjelper deg å ta en informert beslutning om hvilken overflatebehandling som passer best for ditt gulv.

Overflatebehandling

Valg av overflatebehandling er avgjørende for utseendet og holdbarheten til gulvet ditt. Skal du bruke olje, hardvoksolje eller lakk? Moderne lakker gulner mindre enn oljer og hardvoksoljer, noe som er viktig hvis du ønsker et lyst gulv. Vi benytter de beste produktene fra kjente internasjonale leverandører for å sikre et resultat av høyeste kvalitet.

Naturale produkter

Vi var de første til å benytte Naturale-produktene, som gir et naturlig utseende og en følelse av å gå på et ubehandlet gulv. Ecowood Naturale er spesielt populært i Europa, og gir en unik lysrefleksjon og naturlig følelse.

De lakkene vi benytter, kan enkelt vedlikeholdes med vår serie av CareLine-produkter. Du kan vaske gulvet og påføre Refresher med mopp, som gir beskyttelse på de mest utsatte stedene. Dette er enkelt å gjøre selv, og gir betydelige besparelser i vedlikeholdskostnader.

Ecowood

Før og etter gulvsliping og ecowood behandling

gulvsliping før og etter

Send forespørsel

Ta kontakt for befaring