Behandling av tregulv

Etter sliping av tregulv tilbyr vi flere etterbehandlingsalternativer: olje, hardvoksolje, og lakk. Hver behandling av tregulv har unike egenskaper. Nyere alternativer som Naturale og Ecowood Naturale gir utseende av ubehandlet gulv, samtidig som de beskytter treverket. Olje og hardvoksolje gulner mer enn moderne vannbaserte lakker, noe å vurdere hvis du ønsker et lyst gulv

Ubehandlet

Ubehandlet tre

Oljelakk
Oljelakk
Hardvoksolje
Hardvoksolje
Vannbasert lakk
Natural IP
Natural IP
Natural
Natural
2 component vannbasert
2 component vannbasert
Natural med hvit pigment
Natural med hvit pigment
Natural med hvit pigment x2
Natural med hvit pigment x2

Naturale og Ecowood Naturale

Disse nye produktene gir utseende av ubehandlet tre, samtidig som de gir den beskyttelsen som lakk gjør. Perfekt for de som ønsker et naturlig utseende.

Olje

Olje gir god inntrenging og naturlig utseende, men krever regelmessig vedlikehold. Oljede gulv kan enkelt forbedres på slitte områder.

Lakkering

Våre vannbaserte lakker med 100% polyuretan gir sterk beskyttelse og mindre gulning sammenlignet med løsemiddelbaserte lakker. Naturale-produktene gir et naturlig, ubehandlet utseende med høy holdbarhet.

Farging av tregulv

Hvitpigmentering av lakk fungerer godt for bartrær, mens fargede gulvoljer er best for løvtre. Beskyttende lag over farget gulv er viktig for å bevare utseendet.

Besøk vårt showroom

Trenger du hjelp til å velge mellom Naturale eller lakk?

Det er forskjellige fordeler med både Naturale og lakk. Naturale gir et naturlig utseende som ser ubehandlet ut, mens lakk gir sterk beskyttelse og kan være mindre utsatt for gulning. Å velge riktig behandling for ditt gulv kan være utfordrende uten å se resultatene selv.

Besøk vårt showroom for å se forskjellen mellom produktene og få veiledning fra våre eksperter. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt gulv.

Du finn oss her: Sandstuveien 60A, 1184 Oslo

naturale vs olje

Ta kontakt