Støvfri gulvsliping

 GULVSLIPING - PARKETTSLIPING  behøver ikke støve. Vi har slipt tregulv støvfritt siden begynnelsen av 1990.  Dette har vært til stor glede for våre kunder som har sluppet helseskadelig støv.  Støvfri gulvsliping  og parkettsliping kombinert med de nyeste og beste produktene for etterbehandling gir deg som kunde det beste resultatet. Når du velger oss får du en norsk fagmann med minimum 15 års erfaring.  Vi vektlegger kvalitet i alle ledd også den delen som gjelder kommunikasjon mellom gulvsliper og kunde.  Boligen er normalt den største investeringen enkeltpersoner gjør, og tregulvet er en vesentlig del av innredningen.  Bestill gratis befaring når du vurderer gulvsliping.  Velger du oss til å slipe gulvene dine slipper du ergre deg over bølger,slipespor,ujevne kanter etc.  Vi har showroom der du ved selvsyn kan se hvordan forskjellige lakker  og oljer påvirker sluttresultatet. Bildene viser hvilken enorme forskjeller det er på forskjellige overflatebehandlinger av slipte gulv. Når det er så store variasjoner og kvalitetsforskjeller, hvordan skal man da velge riktig ?  Da er det viktig å velge et firma som kan gi riktig og relevant informasjon.

 Furu med oljelakk
Furu med Ecostar Naturale 
Furugulv med  Ecowood Naturale 
Furu behandlet med oljelakk
Furu behandlet med ecowood naturale

Furugulv med hvit naturale

 Gulvsliping og parkettsliping handler også om etterbehandling av gulvet.  Skal du bruke olje, hardvoksolje eller lakk? Hvilken produkter skal du bruke? Oljer og hardvoksoljer gulner mer enn moderne lakker der tørrstoffene er basert på kjemi. Dette er avgjørende informasjon hvis man ønsker et lyst gulv. Da bør man ikke benytte disse produktene. Ordinære gulvoljer penetrerer gulvoverflaten mens hardvoksolje bygger en hinne.  Voksens misjon er for det meste å holde hardvoksoljen på overflaten.  Moderne gulvlakker finnes i en mengde forskjellige kvaliteter. 2 komponent lakker er de sterkeste. Vi baserer oss på kjente internasjonale leverandører. 

Vi var de første til å benytte Naturale produktene. De produktene vi benytter er 2 komponente og like sterke som de beste lakkene.  Disse produktene gir et helt naturlig gulv.  I motsetning til hardvoksoljene blir disse produktne ikke mindre ripefaste hvis vi får over 70-80g pr. m2.  Den siste generasjonen kom for ca 1 år siden.  Ecowood Naturale ble en umiddelbar suksess i europa.  Tørrstoffene er slik at gulvet reflekterer lyset på en spesiell måte. Du får også en følelse av å gå på et ubehandlet gulv.  Dette må du bare oppleve. En sann glede for oss som prisgir naturen slik den er.

De lakkene vi benytter kan vedlikeholdes med vår serie av CareLine produkter.  Du vasker rett og slett gulvet og påfører Refresheren med mopp eller lignende.  Lettere enn å bone et gulv. Refresheren gir en  beskyttelse på de mest utsatte stedene.  Og ikke minst, du kan gjøre dette selv. BI i oslo vedlikehoder sine gulv på denne måten.  Besparelsene er vesentlige. 

Velkommen til et proffesjonelt miljø.