Legging av skipsgulv plank


Helt siden begynnelsen av 90-tallet har vi bistått våre kunder med legging av plank. Vi er en leverandør som bistår deg gjennom hele prosessen fra A-Å. Hos oss kan du velge den typen plank du ønsker som ditt nye gulv. Til at vi legger planken for deg. Vi er også svært opptatt av varighet og bistår derfor med grundig etterbehandling av plank. På den måten vil du som kunde få et optimalt resultat som varer i mange år.


1.

 Legging skipsgulv  nating skipsgulv
2.

 Sliping av skipsgulv
sliping skipsgulv         sliping skipsgulv
3.

 Oljing skipsgulv
IM000134s        IM000135s
3.

Ferdig behandlet skipsgulv
IM000137s     IM000138s

I vårt sortiment av plank vil du garantert finne noe som faller i smak. Vi vil deretter montere og legge det nye gulvet ditt. Deretter setter vi igang med slipingen av tregulvet. Når gulvflaten er ferdigslipt starter oljingen av plank som vil sørge for at materialene vil bevare sin styrke og kvalitet.

Dersom du er usikker på hva slags type plank du bør velge, kan du trygt ta kontakt med oss. Vi er benyttet av TV2 og TV3 som faglig rådgiver, og vil mest sannsynlig kunne bistå deg med korrekt valg. Samtidig er vi svært engasjerte i vårt arbeid og setter pris på å dele vår fagkunnskap med engasjerte og nyssgjerrige kunder.

Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud!