Profesjonell gulvsliping: Tips for et perfekt resultat

gulvsliping av gulv Oslo Atrium

 Gulvet er en grunnleggende del av interiøret, og derfor er det viktig å ivareta det på best mulig måte.


Hvor mye koster det å slipe gulv? 

Prisen varierer med faktorer som størrelsen på gulvet, antall rom, alder og den valgte finishen. For et nøyaktig anslag, ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om ditt behov.

gulvsliping før og etter


Hvordan fungerer gulvsliping? 

Kort sagt, prosessen innebærer fjerning av det øverste laget av tregulvet for å eksponere friskt tre. Deretter brukes et utvalg av produkter for å beskytte og forbedre det naturlige utseendet på treet.

For enestående resultater, følg disse trinnene nøye.

1. Benytt deg av profesjonelle tjenester og moderne teknologi

Å stole på fagfolk som har spesialisert seg på støvfri gulvsliping bidrar til å forhindre støvmengden som tidligere var en ulempe med gulvsliping. Denne metoden minimaliserer støv og gir derfor betydelige helsefordeler, og langt mindre vask i etterkant.

2. Velg den riktige behandlingen for ditt gulv

Med de nyeste to-komponent lakkene får du et naturlig utseende som også er holdbart og mindre utsatt for riper. Husk å velge en lakk som passer til ditt spesifikke treverk. Vårt Showroom gir deg en ganske god idé om hvordan forskjellige behandlinger vil eldes over tid, slik at du kan ta en velbegrunnet beslutning.

3. Behandle gulvet jevnlig og korrekt

Vedlikehold kan gjøres enkelt med spesielle CareLine-produkter. Hvis du har valgt olje- eller lakkfinish, vil vedlikehold være avgjørende for å bevare et vakkert utseende. Husk at olje, spesielt på lyse tresorter, kan gulne over tid – et fenomen som moderne lakker som Ecowood Naturale hjelper til å redusere.

4. Unngå alminnelige feil

Feilaktig sliping kan forårsake ujevnheter, riller og kanteteoverflater. Ved å bruke profesjonelle gulvslipere kan du unngå disse vanlige feilene. Husk at gulvsliping er en nøyaktighetsjobb som krever kompetanse og erfaring.

Med riktig spesialisert kunnskap, en nøye hånd og spesialisert utstyr, kan ditt tregulv gjenopprettes og bevares for å se best mulig ut i mange år framover. Skulle du ha noen spørsmål, eller er du interessert i å lære mer, er vi her for deg. Bare ta kontakt, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Tidligere innlegg