Legging, sliping og behandling av Eik Mønstergulv

Eik mønstergulv er en fantastisk måte å tilføre eleganse og eksklusivitet til ethvert rom. Prosessen med å legge, slipe og behandle eikgulv kan virke kompleks, men med riktig tilnærming og ekspertise, kan resultatet bli spektakulært.

1. Legging av eikgulv

Først finner vi midten av rommet for å sikre en symmetrisk start. Dette er avgjørende for å få et balansert og estetisk mønster. Ved å starte i midten, jobber vi oss utover og sørger for at gulvet legges jevnt.

2. Legging av ramme

Når det indre mønsteret er lagt, legger vi til en ramme rundt kantene. Rammen skjæres til for å passe perfekt, og gir gulvet en definert og elegant innramming.

3. Sliping og behandling

Etter at gulvet er lagt, slipes det for å oppnå en jevn overflate. Sliping fjerner eventuelle ujevnheter og forbereder gulvet for behandling. Deretter påføres ønsket overflatebehandling, som kan være olje, hardvoksolje eller lakk, avhengig av dine preferanser. Denne behandlingen beskytter treverket og fremhever dets naturlige skjønnhet.

Eik mønstergulv kombinerer klassisk stil med moderne utførelse, noe som gir et tidløst og luksuriøst preg til ditt hjem. Ved å velge profesjonell legging, sliping og behandling, sikrer du et resultat som ikke bare ser fantastisk ut, men også varer i mange år.

Kontakt oss

Er du interessert i eik mønstergulv? Ta kontakt med oss for en konsultasjon. La oss hjelpe deg med å forvandle ditt hjem med et eksklusivt og vakkert tregulv.

Les mer om legging

Gratis befaring

Kontakt oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med å realisere ditt drømmegulv.